Hulp van gemeenten

Wist je dat gemeenten ook helpen bij jouw zoektocht naar werk? Bijvoorbeeld als je weinig geld verdient of al heel lang geen (betaald) werk hebt. Meestal is er een speciale afdeling Werk & Inkomen waar je contact mee kunt opnemen. Ook zijn er vaak speciale buurtteams waar je met je vragen terecht kunt. Klik hieronder op de link naar de website van jouw gemeente en ontdek hoe zij je kunnen helpen.

Card background Logo Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem

 

Woon je in de gemeente Arnhem? Dan helpen medewerkers van Werk & Inkomen je richting (betaald) werk en bij vragen over je inkomen. Bijvoorbeeld als je weinig geld verdient. Dat doen we laagdrempelig, in je eigen buurt en samen met onze partners in de stad. We kijken ook of je andere hulp kan gebruiken. Meer weten? Op de webpagina Werk en Inkomen zie je wat we je kunnen bieden.

Naar website
Card background Logo Gemeente Doesburg

Gemeente Doesburg

 

Woon je in de gemeente Doesburg en heb je vragen over werk of inkomen? Onze medewerkers begeleiden je naar (betaald) werk en beantwoorden allerlei vragen die te maken hebben met werk of inkomen. Ook als werken nu niet lukt denken ze met je mee over wat wel mogelijk is. Meer weten?

Naar website
Card background Logo gemeente Duiven

Gemeente Duiven

 

Zoek je betaald werk en heb je geen inkomen of heb je een uitkering van de gemeente Duiven? Dan kun je bij RSD de Liemers terecht met je vragen en voor ondersteuning bij jouw zoektocht naar werk.

Naar website
Card background Logo Gemeente Lingewaard

Gemeente Lingewaard

 

Misschien ben je op zoek naar een baan, doe je vrijwilligerswerk of ben je aan het studeren. Gemeente Lingewaard begeleidt inwoners die kunnen werken, maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Wij bieden ook het netwerk Beschikb@@r waar vraag en aanbod samenkomen of kijk eens op WerkeninGelderland.

Naar website
Card background Logo Gemeente Overbetuwe

Gemeente Overbetuwe

 

Woon je in de gemeente Overbetuwe en heb je vragen over werk of inkomen? Onze medewerkers begeleiden je naar (betaald) werk en beantwoorden allerlei vragen die te maken hebben met werk of inkomen.

Naar website
Card background Logo Gemeente Rheden

Gemeente Rheden

 

De gemeente Rheden helpt je graag met je vragen over werk en inkomen. Als je het moeilijk hebt de eindjes aan elkaar te knopen, proberen we je te helpen. We kijken daarbij naar jouw specifieke situatie. Kijk voor meer informatie op onze website.

Naar website
Card background Logo Gemeente Rozendaal

Gemeente Rozendaal

 

Woon je in de gemeente Rozendaal en heb je vragen over je werk en inkomen? Kijk dan op de pagina Werk en Inkomen van de gemeente.

Naar website
Card background Logo Gemeente Westervoort

Gemeente Westervoort

 

Zoek je betaald werk en heb je geen inkomen of heb je een uitkering van de gemeente? Dan kun je bij RSD de Liemers terecht met je vragen en voor ondersteuning bij jouw zoektocht naar werk.

Naar website
Card background Logo Gemeente Zevenaar

Gemeente Zevenaar

 

Woon je in de gemeente Zevenaar en heb je vragen over je werk en inkomen? Dan ben je bij RSD de Liemers aan het juiste adres voor de begeleiding van- en naar werk. Voor werkzoekenden én werkgevers.

Naar website